Daftar Dropship

Daftar Dropship

Tahniah jika anda memilih untuk menjadi agen dropship bagi produk My Baby Can Read.


5 PERKARA KENAPA ANDA MESTI MESTI AGEN DROPSHIP:

 

1. "One Stop Centre of Flash Felt" - Pertama di Malaysia 

2. Produk Pendidikan Awal Kanak-kanak 

3. Boleh Di Basuh dan Tidak Mudah Koyak 

4. Alat Bantu Mengajar Qur'an 

5. Harga Mampu Milik


One Stop Centre of Hijaiyah- Flash Felt Hijaiyah Pertama di Malaysia 


Alhamdulillah, My Baby Can Read merupakan pembekal tunggal dan pertama bagi flash felt hijaiyah, ABC dan nombor di Malaysia. Visi dan misi kami adalah untuk menjadi "One Stop Centre of FLASH FELT" yang dapat mengeluarkan produk yang berkualiti bagi memenuhi keperluan ibu muda kini yang mencari produk yang selamat untuk anak- anak. Kini kami mempunyai beberapa produk utama:

 1. Flash Felt Hijaiyah

Set Huruf Rainbow

Set Baris Atas Rainbow

Set Baris Bawah Dwi Color

Set Baris Depan Dwi Color

Set Furqan Baris Atas

Set Firqan Baris Bawah

Set Furqan Baris Depan


2.Flash Felt ABC Rainbow

3. Flash Felt Numbers Rainbow (1-20)2. Produk Pendidikan Awal Kanak-kanak

Tahukah anda bahawa satu kadar kelahiran berlaku setiap minit di Malaysia. Maka sudah pasti ibu-ibu akan mencari bahan dan permainan yang sesuai dengan usia anak mereka yang mesra-bayi, tahan lama, tahan lasak, boleh dipegang dan selamat dimasukkan dalam mulut. Di pasaran sekarang, memang banyak sangat material yang ibu boleh beli. Flash card ABC, 123, kenali haiwan, warna dan sebagainya. Tetapi secara jujur, memang susah untuk mencari bahan yang bersifat Islamik.  Malahan untuk mencari flash card hijaiyah juga amat sukar. Kebanyakan produk begini hanya boleh didapati di kedai online sahaja. Jadi pihak MBCR menawarkan produk bagi memenuhi kehendak ibu dan anak-anak.


3. Boleh dibasuh dan Tidak Mudah Koyak

Kebanyakan flash card di pasaran dibuat daripada kertas keras atau kad di mana material ini mudah koyak dan lusuh apabila kerap digunakan. Tambahan lagi fitrah bayi yang suka memasukkan sesuatu di dalam mulut. Flash felt hijaiyah ini direka khas supaya ia boleh dimasukkan dalam mulut dan selamat dimain i.e proses pembelajaran secara kinestatic. Felt ini juga boleh dibasuh dan digunakan untuk beberapa kali. Oleh itu, ia tidak mendatangkan masalah jika felt hijaiyah ini kotor atau dikhuatiri habuk. Boleh lihat artikel tips penjagaan flash felt supaya tahan lama. Inshaallah. 


4. Alat Bantu Mengajar Qur'an dan Bahasa Melayu

Metod yang digunakan oleh Glenn Doman telah dibuktikan bahawa anak-anak boleh membaca seawal usia 3bulan dengan menggunakan flash card. Ia perlu diimbas sekurang-kurangnya 2kali sehari dalam masa 1saat setiap huruf.  Bagi peringkat permulaan, anak anda boleh diajar terus menggunakan sistem phonic dan mengikut bahasa awal yang biasa disebut oleh bayi. Anda boleh menggunakan set furqan yang mengandungi warna putih, merah dan hitam, supaya anak anda mudah memproses maklumat yang diberikan. Setelah umur bayi berusia 4 bulan ke atas, ibu boleh mengajar anak menggunakan felt yang berwarna warni bagi menarik perhatian anak dan seronok bermain.Tahukah anda, walaupun sistem pelajaran Qur'an sekarang memperkenalkan sistem phonic di sekolah namun anda perlu juga mengajar anak anda sebutan untuk mengenal huruf hijaiyah supaya mereka tidak keliru dan yang paling penting, apabila mereka membaca Qur'an yang dimulai dengan huruf, mereka boleh menyebutnya dengan betul, bukan sebutan phonic.


5. Harga Mampu Milik

Harga bagi setiap set ini bermula RM37.90 - RM55 sahaja, bergantung kepada saiz, material dan ketebalannya 

Harga ini masih dianggap murah jika dibandingkan dengan pasaran keluaran antarabangsa yang hampir sama malah penggunaannya yang tahan lama dan tahan lasak. Tambahan lagi, ia adalah produk inovasi khas "heartmade with love",. Prinsip kami akan memastikan kualiti produk  dan memaksimakan kepuasan anda.


Bagi yang berminat, anda boleh terus klik pakej yang kami sediakan:

PAKEJ BASIC - menjadi ahli dropship dan menerima komisyen sebanyak 17-19%
PAKEJ STOKIS - menjadi ahli dropship dan menerima komisyen sebanyak17-19% dan layak mencari agen baru dengan komisyen sebanyak RM10 bagi setiap pendaftaran.

Show:
Sort By:

Pakej Basic

Pakej Basicmenjadi ahli dropship dan menerima komisyen sebanyak 17-19%..

RM30.00 Ex Tax: RM30.00

Pakej Stokis

Pakej Stokismenjadi ahli dropship dan menerima komisyen sebanyak17-19% dan layak mencari agen baru d..

RM50.00 Ex Tax: RM50.00

Upgrade Pakej

Bagi ahli Pakej Basic yang ingin upgrade ke Pakej Stokis..

RM20.00 Ex Tax: RM20.00